dilluns, 23 de març del 2015

ELECCIONS PRIMÀRIES OBERTES

Aquest proper dijous dia 26 de març de 2015 s'obrirà el procés electoral –obert a tota la ciutadania- per escollir a la persona que encapçalarà la candidatura de l’agrupació (així com la resta de candidats a regidors) com expressió inequívoca de la nostra ferma convicció en la democràcia interna i externa, tal com es contempla en els Principis Programàtics i Ètics de “Volem Sant Lluís”.

Per votar caldrà estar inscrit a l'agrupació i ser resident a Sant Lluís. Si encara no us heu inscrit ho podeu fer per via telemàtica o presencial fent entrega del full d'inscripció. Tindran dret a votació tots els inscrits fins a l'hora de tancament de l'urna.

Les votacions podran ser telemàtiques des del proper dijous dia 26 i fins les 20h del dissabte dia 28 de març, o presencials a l'urna habilitada a l'Ajuntament de Sant Lluís el dissabte dia 28 de març de 12h a 20h.

El dia d'inici de les votacions s'habilitarà  a aquest espai la descàrrega de la papereta amb format pdf editable per poder exercir el vot telemàtic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada