divendres, 20 de febrer de 2015

Per una nova municipalitat a Sant Lluís.


Veïns i veïnes de Sant Lluís hem impulsat des d’una plataforma ciutadana el projecte de creació d’una Agrupació d’Electors per al nostre municipi. L’hem anomenat Volem Sant Lluís.
Entenem que la participació popular pot ser la clau per aconseguir un ajuntament amb vertadera voluntat transformadora encaminat cap a la democràcia, la igualtat i la justícia social.

Volem Sant Lluís ha estat pensat per a convertir-se en una nova eina de participació ciutadana. Tant és així, que des d’aquí fem una crida a tots els santlluissers i santlluisseres a que participin en la creació d’aquest nou projecte . Us convidem a participar en les diferents comissions i assemblees obertes a totes les persones, i on es decidirà col·lectivament un codi ètic, les línies programàtiques i els candidats i candidates.

Volem un Codi Ètic que ens permeti un nou marc de relació entre les persones, els càrrecs electes i l’Administració.

Volem un programa polític creat entre tots i totes. Una nova manera de fer per poder recollir totes les nostres demandes.

Volem unes llistes obertes. Tots els candidats i candidates de Volem Sant Lluís seran elegits a través de primàries obertes on podran participar i presentar-se totes aquelles persones que ho desitgin.

La primera assemblea oberta i constituent de Volem Sant Lluís serà el dia 31 de gener de 2015 al Centre Cultural i Esportiu (es Cos, no 56) a les 19:30h.

Tots els veïns i veïnes hi són convidats.

Volem saber, volem participar, volem decidir.

Volem Sant LluísCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada